8.2.11

Welcome

De missie van Pilates Nederland is om een educatief programma in Nederland aan te bieden van hoge kwaliteit cursussen en/of trainingen aan professionals die te maken hebben met beweging, sport en revalidatie.

De visie van Pilates Nederland is om in Nederland een bewustzijn te creëren voor de intelligentie van de Pilates Methode.

Met Pilates Nederland streven we naar meer erkenning voor de Pilates Methode als een waardevolle manier van zorgvuldig trainen en revalideren. Door het organiseren en hosten van masterclasses en workshops, congressen en opleidingen willen we de Pilatesdocenten in Nederland helpen hun kennis te verdiepen en hun netwerk uit te breiden. Wij hopen met dit initiatief bij te dragen aan de ontwikkeling van een beroepsvereniging van pilatesdocenten, met als doel dat op termijn verzekeringsmaatschappijen dit geweldige vak zullen accrediteren.

Word nu een sponsor van Pilates Nederland en we kondigen uw cursus aan op onze site.
Neem voor meer informatie contact met ons op: pilatesnederland@gmail.com

Naast het runnen van Pilates Nederland zijn wij groot voorstander van het educatieve programma van Polestar Pilates. Dus hebben wij twee petten op? Ja, eigenlijk wel. Maar Pilates Nederland doen we voor ons plezier, non-profit. Voor Polestar Pilates zijn we Polestar Pilates Educators; dit betekent dat wij voor dit internationaal erkende bedrijf mensen mogen opleiden tot vakbekwame pilates instructeurs. We hebben erg veel plezier in beide activiteiten.